Нема на залиха

Коцка со Активности Слонче – Top Bright

2,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Коцката со активности слонче  5 во 1 е одлична алатка за развој на моторините вештини кај детето, логиката и креативноста. Секоја од 5-те страни нуди различна активност!
Можете да си играте со лавиринтот, или пак да ги учите боите со помош на топчињата кои се вртат.
Карактеристики: Висина: 30 см Ширина: 15 см Должина: 28 см
Соодветно за деца постари од 18 месеци.