На залиха во главен магацин

Кофичка со дрвено овошје и зеленчук

1,390.00ден

Опис

Материјал: Дрво

Се препорачува за деца над 2 години.
Додатоци за кујнски сет – портокал×2, јагода, домат, круша, банана, лимон, модар патлиџан, морков, риба, зеленчук, кујнски нож, даска за сечење, готвачка престилка и капа.
Дрвен сет за сечење храна – Овошјето и зеленчукот може да се заглавуваат и сечат постојано. Кога ќе се исече храната, ќе испушти звук „клик“ за да го привлече вниманието на детето и да создаде пореално искуство со играта.
Сетот има кофа за складирање на сите играчки за храна и е многу лесна за носење кога излегувате.