Нема на залиха

Кола BMW на акумулатор

19,500.00ден

Нема на залиха

SKU: 05244 Категорија:

Опис

-За возраст: 3+
-Мак капацитет: 35 кг
-Брзина 3,5-7,0 км на час
-12 V батерија
-12 V полнач
-2 x 12V задни мотори
-Се сопира автоматски кога стапалото се извлекува од педалата за гас.
-Термопротектор (ја заштитува колата од прекумерна топлина и вишок струја)
-Појас за безбедност
-Автомобилот може да се наполни надворешно преку штекерот за полнење под седиштето или со уредот за полнење
– Напред / рикверц брзина (1 секунда одложена функција за активирање при промена на менувачот) Електронски рог, MP3
-Осветлување на фаровите во движење (фарови и светла кога одат напред, само фарови се палат кога се врти)
-Поддршка со предводена светлина (се пали кога возите напред)
-Подвижни огледала, седишта што се одвојуваат
-Далечинско управување (2,4 GHZ)
-Способност да го контролира возилото од далечинскиот управувач за време на употреба на возилото
Не се меша со другите далечински управувачи со неговата карактеристика за стабилизација на фреквенција.
3-фази опција за брзина опција преку далечински управувач (Има мала разлика во интервалите за пренесување на брзината)
-Опција за сопирање со далечински управувач
– Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени материи