На попуст!
На залиха во главен магацин

Количка Докторски Сет – Medical Game

3,190.00ден

Опис

Мамо, Тато, Може ли да те Прегледам?

Прво да те Слушнам, па ќе направиме ЕКГ. Ако треба ќе ти ставам инјекција. Нема да те боли.

Огромен Докторски Сет Количка со 23 парчиња

Низ Едукативна Игра Детето ќе ги Научи Основните Медицински Прегледи.

Димензии на количката: 38x55x77h cm