На залиха во главен магацин

Количка нилски коњ – Janod

4,890.00ден

Опис

За возраст: од 1-3 години
Димензии: 60 x 29 x 37 cm
Материјал: Дрво/Wood

Оваа тренди количка, со изглед на нилски коњ, е идеална за развојот на моторичките вештини кај децата и чувството за рамнотежа. Ќе се претвори во идеален придружник, помагајќи во подобрувањето на држењето на телото, додека им овозможува да го откријат светот околу нив.
Децата можат да ја користат малата преграда напред за да ги носат со себе своите омилени играчки каде и да одат. Ергономските дршки овозможуваат оптимално држење со малите детски раце. И конечно, со четирите гумени тркалца, оваа количка нема да остава никакви траги на подот, а истоверемно овозможува безбеден и добар контакт со подлогата.
Потребно е склопување.