На попуст!
На залиха во главен магацин

Количка Noble 3 во 1 Black- Cangaroo

17,990.00ден

Опис

Количката е погодна за деца од 0 до 36 месеци (0-15 кг).
Комплетот вклучува: корпа за носење, седиште за деца чиј наклон и висина може да се прилагоди, седиште за автомобил, прекривка за нозете и чанта.
Безбедносен појас со пет точки.
Положбата на тендата и рачката може да се прилагодат.
На конструкцијата може да се инсталира автомобилското седиште.

Тежина kg: 18,3
Максимална тежина kg: 22
Возраст: 0 – 4 години
Позиционирање на седиштата: кон родителите и кон напред.
Конструкција: Алуминиум