Нема на залиха

Количка со дрвени блокчиња – Sweet Cocoon – Janod

2,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа дрвена количка е совршена за децата коишто почнале да одат. Можат да ја влечкаат насекаде, но и да си играат со седумнаесетте дрвени блокчиња коишто го поттикнуваат развојот на вештината на рацете и на координацијата на движењата. Страните на количката се провидни, за да можат да се гледаат блокчињата, а количката се движи тивко, благодарение на гумените прстени на тркалата.

Оваа играчка е дел од колекцијата Sweet Cocoon, префинети играчки со бои инспирирани од тековните трендови и коишто нежно го поттикнуваат раниот детски развој.

Материјал: Дрво
Димензии: 29,5 x 21 x 13,6 cm
Возраст: 18м+