Нема на залиха

Количка со дрвени блокчиња – Janod

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: Од 18 месеци
Димензии: 19 x 16.5 x 6.8 cm
Материјал: Дрво/Wood

Прекрасна количка со дрвени блокчиња со различни илустрации и форми. Количката и блокчињата се насликани со модерни водени бои. Блокчињата се дизајнирани да помогнат во развојот на моторичките вештини кај децата и да помоганат во учењето на различните форми и бои.