На залиха во главен магацин

Количка за близнаци Ohlala Silver Cat- Chicco

23,790.00ден

SKU: 1860 / 792790600 Категории , ,

Опис

Само 8кг тешка, лесно може да ја кренете.
Се затвора само со една рака, станува компактна и стои исправена, па може да ја ставите во багажникот на автомобилот.
Наслонот за грб и држачот за нозе кои се прилагодуваат како и продолжената тенда им овозможуваат на родителите да го направат вистинскиот избор за секое дете во секоја ситуација.
Едноставна за возење и управување само со една рака.
Тендата која се продолжува овозможува заштита во сите временски услови.

Тежина 8 кг
Димензии 88x78x100 cm
Максимална издржливост до 15 кг