На залиха во главен магацин

Количка за доктор – Barbie – Dede

1,310.00ден

Опис

Во количката за докторски услуги има чанта со стетоскоп, шприц, очила и други алатки.
Комплетот за доктор им помага на децата да ги научат докторските алатки и да ја развиваат својата имагинација. Охрабрува да станете лекар  и  да ја засакате професијата.