На залиха во главен магацин

Комода Ана -Simpson

15,990.00ден

Опис

Комодата е во комплет со подлога за пресоблекување и када.
Комодата содржи четири фиоки, како и тркала за полесно движење.
Димензиите се: Висина 90 / Ширина 75 / Должина 50 см.
Боја: БЕЛА