На залиха во главен магацин

Комплет алати – Dede

690.00ден

Опис

Децата сега ќе можат да прават поправки во домот со свои алатки, исто како и нивните татковци.
Сетот за поправка од 12 парчиња вклучува клуч, шрафцигер, пила, клешти, завртки итн.
Големина на торба: 32 x 14 x 16 см