На залиха во главен магацин

Кош Mickey Mouse – Dede

690.00ден

Опис

Mickey Mouse еден од омилените цртани ликови на децата.
Големина: 26cm x 31cm x 11cm
Вклучена е и топка.
Големина на обрачот: 14 см.