Нема на залиха

Крава – Papo

450.00ден

Нема на залиха

SKU: 3465000511487 Категорија

Опис

Реалистичнте детали и извонредното боење, се она што ги прави фигурите на Papo посебни. Секоја фигура е рачно насликана и произведена според строгите спецификации за безбедност на играчките EN-71.

Papo им посветуваат огромно внимание на деталите како што се размерот, позицијата на телото, тежина, па дури и текстурата на животното, за да се постигне оптимален реализам.

Димензии: 14.00 cm x 6.00 cm x 9.00 cm

Возраст: 3+