На залиха во главен магацин

Креветче 7 во 1 – Simpson

28,990.00ден

Опис

Креветче 7 во 1 – Simpson (растечко креветче) 7/1

Главната предност на креветчето е можноста за прилагодување на големината на креветчето според возраста на детето.
Креветчето може да се користи од 0 до 9 години, а подоцна сеуште се користи како маса и две удобни фотељи.
За возраст од 0-3 месеци, ги препорачуваме тркалезниот дел и масичката за пресоблекување, димензии на креветчето: Д: 70 см В: 92 см.
За возраст од 3-6 месеци, овалниот дел на највисоко ниво, димензии: Д: 125 цм, Ш: 70 цм В: 92 цм.
Овалниот дел на најниско ниво се користи 6-36 месеци.
За возраст од 3-9 години користете го најдолгиот дел од креветот (без тркала), димензии Д: 179 цм, Ш: 70 цм, В: 86 цм.
За возраст од 9+ масичка и две фотељи.