Нема на залиха

Креветче Nap – Moni

7,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Производот е наменет за деца со тежина од 0 до 11 килограми и висина до 86 см.
Креветот е со убав и нежен дизајн и со голем број на функции.
Може да се користи како кревет, лулка, како и да се приложи кон спалната соба на родителите за подобра достапност до детето.
Креветчето е опремено со рачки за лесно пренесување и нишалки за нишање. Висината на кревет може да се подесува во 4 позиции.
Производот е опремен и со 4 тркалца со кочници кои можат да се поместуваат за да користи функцијата за поместување.
Кон креветот е вклучена и тенда за сонце, која може да се регулира и да се отстрани лесно.
Исто така во комплетот има вклучени играчки со вибрација, мелодии и светла, вртелешка и MP3 кабел.
Креветот е опремен и со голема корпа за додатоци: облека, пелени, играчки и сл., со максимално оптоварување до 2 кг.

Карактеристики
9.80 килограми
48×12.5×88 см