Нема на залиха

Ксилофон – Goki

1,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Со песнарка и со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.

Димензии: 37.9 cm
Материјал: Дрво/Метал
Возраст: 3+