На залиха во главен магацин

Куче Scout Step & Learn – Leap Frog

2,190.00ден

Опис

Туркајте го Скаут и слушајте го како пее едукативни песни и гледајте како ги мрда главата, нозете и опашката.
Одберете од трите начини на игра, вклучувајќи букви, броеви и шеги со Скаут.
Шетајте го Скаут или седете на подот и играјте.
Слушајте песни за буквите и броевите додека вртите на екранот на ранецот на Скаут.
Истражувајте ги буквите и броевите со притискање на стрелките. Одберете една, за да откриете што има Скаут во ранецот.
Притиснете на срцето за да го слушнете како кажува смешни фрази или како ве моли да го бакнете.
Со притискање на синото копче ќе го слушнете Скаут како ви пее.