На попуст!
На залиха во главен магацин

Кујна Candy Chic – Janod

7,890.00ден

Опис

За возраст од 3 до 8 години
Димензии: 55 x 30 x 87 cm
Матријал: Дрво/Wood

Подготви вкусни јадења за пријателите, исто како мама и тато! Оваа дрвена кујна има закачалка, 1 метална лажица, 1 метална тава со капак, метален мијалник, 2 ротирачки копчиња со звук (кога ќе го притиснете црвеното копче еднаш, се палат сијаличките за грејачите, а кога ќе ги притиснете два пати се слуша звук на вода што врие. Светлата и звукот се гасат самите по 30 секунди, или може да ги изгасите доколку стиснете на кочињата трет пат.)

Има вкупно 6 додатоци: 1 метална лажица, 1 метална тава со капак и 3 картонски кутии за храна. Како и вистинските кујни, има 2 копчиња со звучни сигнали за вклучување на грејачите и на рерната. Рерната и бифето се со магнетни вратички.

Висина на работната површина: 50 cm.

Потребно е склопување.