На залиха во главен магацин

Кујна МАКАРОН – Janod

5,590.00ден

Опис

За возраст: од 3 до 8 години

Димензии: 53 x 30 x 78 cm

Материјал: Дрво/Wood

Подготви вкусни јадења за пријателите, исто како мама и тато! Оваа дрвена кујна има закачалка за 2 метални лажици, 1 метална тава, а содржи и 2 картонски кутии за храна.

Како и вистинските кујни, има 2 копчиња за „вклучување“ на ринглите и на рерната, часовни и бифе со магнетна вратичка.

Висина на работната површина: 50 cm.

Потребно е склопување.