Нема на залиха

Кујнски сет за готвачи – Frozen – Dede

1,610.00ден

Нема на залиха

Опис

Со сетот за готвачи Frozen, кој се состои од 16 парчиња, девојките ќе можат да подготвуваат вкусни јадења за своите пријатели во сопствените кујни.
Димензии: 67 x 26 x 43 см
Возраст: 3+