На залиха во главен магацин

Куќа Big Garden House – Mochtoys

12,390.00ден

SKU: 06612241 Категории ,

Опис

Куќата има врати и прозорци што се отвораат, хранилка и поилка за птици, табла за цртање и шарени налепници.
Изработена од бои и материјали безбедни за здравјето на Вашето дете.
Погодна за деца над 12 месеци.

Големина: 150 x 127 x 118 цм
Големина на пакувањето: 115 x 16 x 132 цм
Тежина кг: 17,13