На залиха

Куќа со кујна – Тополино Гарден

8,750.00ден

SKU: 06611392 Категории: ,

Опис

Куќа со кујна – Тополино Garden House
Куќарката е изработена од висококвалитетна издржлива пластика.
Големината на куќата е доволна да собере неколку деца истовремено, со што им овозможува неверојатни моменти на игра на отворено, на свеж воздух.
Куќарката нема остри рабови, така што е апсолутно безбедна за децата.
Лесно се монтира и демонтира.
Димензии: 138x118x120 см