На попуст!
На залиха во главен магацин

Кула од коцки- Viga

990.00ден

Опис

Нивната авантура нека започне со мотив од кула на поларна мечка и неговите пријатели.
Кулата со коцки е одличен начин да ги научите малите деца додека играат!
Овој комплет дрвени коцки се состои од 5 коцки со различна големина и 4 геометриски форми изработени од цврсто, висококвалитетно дрво.
Освен вгнездување, редење и сортирање форми, децата можат да научат и за бројките, формите и животните. Таа, исто така промовира логика и координација рака-око.

Изработени од материјали безбедни за децата со висококвалитетно дрво и изработка и нетоксични завршни материјали.
погоден за деца над 12 месеци.
Кога ќе се наредат коцките, тие се високи околу 13 см.

Тежина 0,525 кг
Димензии 9,00 × 9,00 × 9,00 cm

Дрвото е природен материјал, еколошки и жив.
Дрвените играчки се напојуваат од деца, а не од батерии. Нивните форми не ја ограничуваат детската имагинација и перцепција, згора на тоа го активираат индивидуалниот карактер на детето, а во исто време се многу издржливи.

Линијата PolarB by Viga е линија на трендовски дрвени играчки што ги прави децата свесни за убавините на природата и потребата да се заштити природата секој ден.
Тој ги повикува децата да се впуштат во авантура за да ја спасат нашата скапоцена планета Земја заедно со поларната мечка PolarB.