На залиха во главен магацин

Кула од прстени 2 во 1 – Chicco

890.00ден

Опис

Smart2Play верзија на играта со прстени која ги развива когнитивните вештини и координацијата раце-очи.
– 4 прстени со различна големина
– 4 различни форми за вметнување
– Основата што се ниша ја прави позабавна играта.
– Издигнатиот врв ги стимулира фините моторни вештини.