На залиха во главен магацин

Кутија За Лажалка Double Розе – Chicco

440.00ден

Опис

Нова кутија за цуцли во која може да ставите до две лажалки за секогаш да ви бидат при рака. Секогаш стерилни и хигиенски, може да се прикачат на торба или на количка.