На залиха во главен магацин

Лавиринт со топчиња

460.00ден

Опис

За деца од 12 месеци.
Материјал: пластика.
Играчката е спирален лавиринт, низ кој бебето треба да држи 3 топки.  Оваа играчка ќе го окупира вниманието на бебето долго време и ќе помогне да се направи играта со детето не само забавна, туку и корисна. Играчката е изработена од висококвалитетна пластика, не содржи бисфенол А (Бисфенол-А, БПА) и фталати (Фталати).