На залиха во главен магацин

Лед Табла Carotina – Lisciani

1,690.00ден

Опис

Забавувајте се осветлувајќи цртежи, букви и зборови! Со доставените флуоросцентни маркери и картички за цртање, можете да ја ослободите вашата имагинација! Погодна за деца над 3 години.

Може да ви се допаѓа и…