Купи!
Нема на залиха

Лиценциран автомобил AUDI R8 Spyder- Chipolino

16,490.00ден

Нема на залиха

Опис

 

Играчката е погодна за деца од 3 до 8 години со тежина до 30 кг.;
Мултифункционален производ кој може да се користи на 2 различни начини – родителот може да го контролира детето или детето да ја движи играчката само со педалата;
Играчката е опремена со батерија / батерија 12V / 4,5AH;
Играчката е опремена со два мотори од 25W;
Брзина на автомобилот: 3-6 km/h;
Време на полнење на батеријата: 8-12 часа;
Осигурувач: 1 ЕЕЗ. 10А;
Двете врати на автомобилот се отвораат;
USB, Bluetooth, музика – контрола на јачината на звукот;
Фарови – може да се исклучат;
Сигурносен појас;
Далечински управувач – работи со 2 ЕЕЗ. AAA (LR3) / 1,5V батерии (не се вклучени);
Работна фреквенција на далечинскиот управувач: 2,4 GHz;
Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносни стандарди за играчки.
Полнењето на автомобилот се врши со AC/DC адаптер – влез: 220-240V, излез: 12V DC 500mA (вклучен).

 

Димензии :
Д 107 см / Ш 58 см / В 48 см

Тежина : 10,80 кг.