На залиха во главен магацин

Лулашка 3 во 1- Fisher Price

2,690.00ден

Опис

Седиште за нишалка 3 во 1 Fisher Price
Се претвора од лулашка за доенчиња, во нишалка за стол во седиште за нишање.

Возраст од 12м+

 

Димензии: 45 x 32 x 49