Нема на залиха

Магнети „Фарма“ – Janod

790.00ден

Нема на залиха

Опис

Дрвени магнети на тема фарма. Совршени за откривање на светот на фармата на забавен начин. Димензии на магнетот со трактор: 7,5 x 6 cm

Димензии: 14.5 x 8 x 14.5 cm
Материјал: Дрво
Возраст: 2-5г