Нема на залиха

Магнетна книга – Годишни времиња – Janod

1,150.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 3 до 8 години
Димензии: 19 x 4 x 26 cm
Материјал: Картон • Cardboard

Магнетна игра – Годишни времиња. Со оваа игра детето ќе може да ги реди делчињата и да ги прикажува четирите годишни времиња. Направена е од 115 илустрирани магнети и 4 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето да ја дополни картичката со различни магнети поврзани со годишното време коешто е илустрирано на неа.

Оваа игра ги поттикнува детската имагинација и креативност на многу забавен начин.