Нема на залиха

Магнетна книга – Костими за девојчиња – Janod

1,150.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 3-8 години
Димензии: 19 x 4 x 26 cm
Материјал: Картон • Cardboard

Едукативна магнетна игра со облеки за девојчиња. Направена е од 46 илустрирани магнети и 8 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со магнети да ја направи истата илустрација како на картичката.