На залиха во главен магацин

Магнетна книга – Танграм – Janod

1,290.00ден

Опис

За возраст: 3-8 години
Димензии: 19 x 4 x 26 cm
Материјал: Картон • Cardboard

Магнетна игра – танграм. Со оваа игра детето ќе може да ги реди делчињата и да прави различни форми. Направена е од 43 илустрирани магнети и 30 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето да ја направи формата што е илустрирана на картичката.

Оваа игра ги поттикнува детската имагинација и креативност на многу забавен начин.