На залиха во главен магацин

Магнетна сложувалка – Карта на светот – Janod

2,790.00ден

Опис

За возраст: од 7 до 12 години
Димензии: 77 x 1 x 46 cm
Материјал: Дрво/Wood

Обиколете го светот со 92 магнети. Забавен и едукативен начин да се запознае нашата планета. Секој магнет претставува една земја или регион од светот, со неговото име, главен град и илустрација со карактеристиките на тој дел од светот. Големата магнетна табла го покажува светот со континентите и океаните. Бојата искористена за секој регион ви помага полесно да го најдете местото на секој магнет. Забавувајте се додека ги редите магнетите на картата, а кога ќе завршите може да ја закачите на ѕидот во вашата соба.

Комплетот содржи: карта и 92 магнета.