На залиха во главен магацин

Магнетна табла 2 во 1 со коцки

1,190.00ден

Опис

Детали за производот:
– Квалитетен пластичен материјал
– Погоден за деца на возраст од 3 години и повеќе
– Големина на пакување: 34 x 8 x 28 cm

Возраст 3+ годими