На залиха

Мајмунче Chase Me Casey – Vtech

2,950.00ден

SKU: 80505903 Категорија:

Опис

ИНТЕРАКТИВНА ИГРАЧКА: VTech’s Chase Me Casey е играчка мајмунка која танцува и се лизга околу, претставувајќи му ги на Вашето дете буквите, броевите како и звуците со кои го охрабрува да танцува по неа.
ИНТЕРАКТИВНА МУЗИЧКА ИГРАЧКА: 5 различни копчиња кои ги претставуваат буквите, броевите, деловите од телото, музика и уште повеќе за Вашето дете. Покрај другото, предните и задни сензори детектираат дали Вашето дете е во близина, креирајќи забавно и интерактивно искуство за игра.
ИГРАЧКА СО БУКВИ И БРОЕВИ: Ги претставува буквите и броевите на Вашето дете и при тоа го охрабрува, како и му помага во говорниот развој со тоа што го тера да ги повторува забавните звуци, како и да ги пее песните од оваа играчка на сензор.
ВКЛУЧЕНИ СЕ 2 НАЧИНИ ЗА ИГРА: Фати ме и танцувај – можност да го видите Вашето дете како од танцување преминува на трчање околу после бркај ме Casey!
ИДЕАЛЕН ПОДАРОК ЗА ДЕЦА: Оваа слатка инетрактивна играчка е одличен избор за првиот роденден или Божиќ, дизајнирана за поддршка на развојот на детето помеѓу 9 месеци и 3 години.
4 АА батерии (вклучени)