Нема на залиха

Маса И Стол Puzzle – Wonder Kid

2,290.00ден

Нема на залиха

SKU: 133003 Категорија

Опис

Материјал: Букова слоевита дрвесина
Димензии:
Puzzle маса – висина 42 цм, ширина 30,5 цм, должина 26 цм
Puzzle столче – висина(седалка) 21 цм, висина(целосно) 42 цм, ширина 30,5 цм, должина 25.5 цм
Puzzle склопено како сложувалка (целина) – висина 42 цм, ширина 30,5 цм, должина 30,5 цм