На залиха во главен магацин

Маса за Пинг Понг – Master

7,990.00ден

Опис

Дводелна пинг понг маса за деца со димензии 1520 х 760 х 670 мм.
Дебелина на плоча 12 мм.
МДФ ЗЕЛЕНА.
Дебелина на профил на рамка 15 х 30 мм.
Дебелина на профил на ногарки 20 х 20 мм