На залиха во главен магацин

Маса за Пинг Понг – Master

9,790.00ден

Опис

Дводелна пинг понг маса за деца со димензии 1820 х 910 х 760 мм.
Дебелина на плоча 12 мм.
МДФ ПЛАВА.
Дебелина на профил на рамка 15 х 30 мм.
Дебелина на профил на ногарки 20 х 20 мм