На залиха во главен магацин

Машина за кафе – Goki

1,890.00ден

Опис

Модерен дизајн, лесна за ракување и со многу додатоци. Со оваа машина за кафе малите готвачи ќе имаат сè што им е потребно за да им подготват на своите гости прекрасно кафе.