На залиха во главен магацин

Масичка со активности играј и учи – Vtech

4,990.00ден

Опис

Масичка со активности играј и учи – VTECH
Едукативна масичка со забавни активности.
Содржи многу забавни активности и можност за учење на бои, броеви , форми и предмети.
Светла, забанви звуци и певливи песни и мелодии ги забавуваат најмалите. ВНИМАНИЕ: Играчката е наменета за деца од 6 до 36 месеци.
Состав: пластика и електронски компоненти. Користи 2 батерии АА од 1.5 В