Нема на залиха

Масичка со активности Sweet Cocoon – Janod

4,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа масичка со активности, е совршено прилагодена за малите дечиња! Тие ќе можат да допираат сè и да учат додека си играат со игрите на неа: Кружна патека со 3 возила, 2 дрвја за редење, 3 спирали со топчиња, ветерница и мало ѕвонче, 3 запченици за вртење и 5 блокчиња со различни форми и бои.

Нозете се направени за да не се лизгаат, за поголема стабилност. Висината на масичката е 26.5 цм.

Оваа дрвена играчка е дел од колекцијата со меки бои Sweet Cocoon, којашто нежно го поттикнува раниот детски развој.

Соодветно за возраст од 12 месеци

Димензии: 43 x 43,9 x 39,4 cm

Материјал: Дрво