Нема на залиха

Масичка со активности – Убава ливада – Janod

3,350.00ден

Нема на залиха

Опис

Дрвена масичка со повеќе активности, на којашто ги има животните на фармата! Содржи 7 активности:

  • 2 животни кои можат да бидат наредени на 2 различни начини, за развој на моторичките вештини;
  • Лавиринт со патка што шета околу нејзиното езерце, дизајниран да ја зајакне координацијата на рацете и очите;
  • Запченици коишто детето може да ги врти, за да го види резултатот од одредено дејство,
  • 3 дрвени блокчиња за учење на форми;
  • Сметало за развој на концентрацијата.
  • Метален ксилофон со 2 стапчиња за развој на музичкиот талент кај бебето!

Оваа масичка за рана возраст, ќе ги носи децата од едно до друго откритие, на многу забавен начин!

Висина на масата: 32 см.

Боја на база на вода.

Потребно е склопување.