Купи!
На залиха во главен магацин

Мече Little Singing Puppy – Vtech

1,590.00ден

Опис

Наменето за деца од 3 до 18 месеци.
Little Singing Puppy е љубезно кученце за учење. Притисакајќи ги неговите три светлечки копчиња, учите броеви, чувства, предмети и фрази! 3 прекрасни песни и 15 мелодии заедно со кучешките звучни ефекти го прават учењето позабавно, овозможува развој на моториката, а неговото меко тело потикнува тактилна стимулација. Кучето може да се стави на количка, транспортер, за забава во движење. Гласот кој зборува на англиски јазик придонесува за негово побрзо учење.