На попуст!
На залиха во главен магацин

Мече Sleepy Glow – Vtech

1,990.00ден

Опис

Потонете во земјата на соништата со другарчето; ова меко блескаво мече го смирува Вашето бебе со пријатни звуци и музика.
Со притискање на копчињата се пуштаат фрази, музика или звуци на природата кои ги поттикнуваат моторните вештини и аудитивните способности;
Притиснете го копчето во форма на срце за да слушнете милозвучни фрази
Повеќе од 70 песни, мелодии, звуци и фрази за да го стимулираат детето да ги изговори првите зборови; смирувачката светлина која полека згаснува пропратена со звуци и музика.
Тајмер и подесувач за светло кои Ви овозможуваат да изберете јачина на музика, звуци и светлина.
Може да се пере бидејќи се отстранува електрониката.
Тајмер со кој се подесува до 30 минути музика.
Потребни се 2 АА батерии (батерии вклучени само за демо цели, нови батерии препорачани за редовна употреба).
Кадифено мече наменето од раѓање.