Нема на залиха

Мека Ограда За Креветче Крокодилот Анатол – Lilliputiens

4,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Овој голем и пресладок крокодил е направен од комбинација на различни материјали и текстури. Не само што е одличен како мека оградичка за во креветче уште од самото раѓање, туку се претвора во одлична развојна играчка со неговата тропалка, огледало и крцкави звуци.

Ќе биде вистински извор на откритија за малите дечиња.
Димензии: 230x13cm
Одржување: Може да се пере во машина на 30°.
Материјал: Полиестер

За возраст: од раѓање
Помага во развојот на видот и слухот
Моторичките вештини и координацијата
Проникливоста, љубопитноста и фантазијата

Нудејќи многу изненадувачки авантури и чисто задоволство, неодоливите колекции на Lilliputiens ги воодушевуваат срцата и на децата и на возрасните! Заедничкото откривање на шарениот и стимулирачки свет на Lilliputiens е драгоцен момент помеѓу детето и родителот, кој создава спомени кои ќе останат врежани во текот на целиот живот.