На залиха во главен магацин

Мека Тропалка Со Дрвена Глодалка – Lilliputiens

890.00ден

Опис

Оваа убава мека играчка со вградена тропалка е навистина забавно искуство за бебињата. Изработена е од органски памук и буково дрво.

Тропалката со изглед на животно е прикачена на практична дрвена рачка, заедно со сензорна стимулирачка опашка изработена од разни ткаенини (органски памук). Рачката има безбедна, овална форма и може успешно да се користи како глодалка за заби. Кога се тресе, таа прави звуци пријатни за увото.

Играчката го поттикнува развојот на фините моторни вештини (фаќање, тресење), го активира сетилото за слух (тропање), видот и допирот (различни материјали и испакнатини) Им овозможува на бебињата да ги видат причинско-последичните односи и го олеснува тешкиот период на никнување на забите.

За возраст од 3 месеци и понатаму
Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата
Ги активира сетилата за вид и допир

Нудејќи многу изненадувачки авантури и чисто задоволство, неодоливите колекции на Lilliputiens ги воодушевуваат срцата и на децата и на возрасните! Заедничкото откривање на шарениот и стимулирачки свет на Lilliputiens е драгоцен момент помеѓу детето и родителот, кој создава спомени кои ќе останат врежани во текот на целиот живот.

Може да ви се допаѓа и…