На залиха во главен магацин

Меки коцки за на под 7mm – Pilsan

1,105.00ден

SKU: 03484 Категорија:

Опис

* Возраст: 12+ месеци
* Едукативни и забавни
* Поддржува развој на интелигенција кај децата
* Вкупна  површина = ~ 1м² (приближно)
* Дебелина 7мм со големина 25смх29,5см
* Може да се создаде безбедна, мека област за играње на децата
* Изработен од материјал соодветен за здравјето на детето
* 16 парчиња во пакувањето

Димензии на производот: Ш: 25 Л: 29,50 Н: 0,7 см
Димензии на пакуваниот производ: Ш: 25 Л: 15 Н: 30 см