Нема на залиха

Мемо Игра Со Животни – Headu

550.00ден

Нема на залиха

SKU: 8059591426142 Категории: ,

Опис

Ги подобрува визуелната меморија и фантазијата.

Оригинална мемо игра што ќе ги разгори фантазијата и креативноста.

Возраст: 3-6 г.

Серијата ecoplay е целосно произведена од рециклирана хартија и воопшто не содржи пластика.

Произведено во Италија.